Lediga Jobb

Immunit Group AB levererar väl fungerande, kundanpassade lösningar inom bygg. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i strax utanför Stockholms innerstad.

Vi söker fler tusenkonstnärer. I vår verksamhet har vi hantverkare som behärskar fler än ett hantverk så som snickare, plattsättare, murare och målare. Det som är utmärkande för dessa hantverkare är att de älskar sitt jobb, att få skapa, lösa problem och driva projekten hela vägen i mål.

Är du en tusenkonstnär, en självgående hantverkare som behärskar fler en ett hantverk med erfarenhet av att ta ansvar och van att aldrig efterlämna ofärdiga eller halvhjärtade utföranden? Har du länge arbetat med och behärskar flera hantverk?

Vi vill träffa er som brinner för hantverk, som älskar att skapa och förstår vikten av kvalitet. Ni är yrkesstolta, lyhörda och tycker om att utvecklas. Är ni rätt personer så investerar vi även i er genom utbildningar och certifieringar. Vi strävar efter mångfald och välkomnar hantverkare oavsett nationalitet/ursprung. Attityd, individuella kunskaper samt förmågan att samarbeta är det vi söker.

Krav:
Körkort
Goda kunskaper i engelska (både tal och skrift)
Kunskaper i svenska språket är meriterande men viljan att lära/utveckla språket är viktigast.
Dokumenterade hantverkskunskaper
Dokumenterad erfarenhet

Sökta meriter:
Utbildningsbevis (byggskola alternativt lärlingstimmar) och dokumentation som bevisar din kompetens.
Dokumenterad erfarenhet som hantverkare.
Skicka gärna in din CV så kontaktar vi dig.

Dessa dokumenterade kunskaper primeras:
Byggnadssnickare/Finsnickare
Murare/Putsare
Betongarbetare
Plattsättare
Fukt & Skadeteknik
Sanering (Asbest, PCB, Mögel, Brand, Blod, Lik, m.m.)

Tätskikt, våtrum, gvk, m.m.

Skicka din ansökan till följande adress: can.umarlar@immunit.se, märk mailet (ämne) ”Tusenkonstnär”. Utöver CV skicka kontaktuppgifter (namn och telefonnummer till närmaste chef eller HR) på de två senast jobben du haft inom bygg.

Körkort
B körkort fordras.